Al 15 jaar VelzArt

WAARDENBURG Deze maand oktober mag de organisatie VelzArt - ict & telefonie vieren dat het 15 jaar bestaat. Anders dan alle afgelopen heugelijke feiten is het dit jaar nog niet echt tot een grootse viering gekomen, maar met een goede reden. VelzArt sluit per het nieuwe jaar de deuren van de winkel aan de Steenweg, ook wel bekend als 'het oude pand van de Rabobank' en opent tegelijkertijd een extra groot pand aan de Ringweistraat 2 in Waardenburg. Op deze locatie was de organisatie ook al gevestigd sinds 2011, maar doordat het pand op huisnummer 20 erbij is gekomen is er nu extra veel ruimte, wat de organisatie nodig heeft om de groei te kunnen blijven huisvesten.

 

De locatie wordt vanaf 1 januari 2018 niet alleen meer kantoor maar ook een reparatiecentrum en showroom anno 2018 waar iedere zzp'er, ondernemer of werkgever zijn toekomstige werkplek kan zien en voelen in een prettige omgeving. Denk bij deze omgeving aan een goede bak koffie of wat fris, leuke en creatieve vergader- en werkplekken gecombineerd met een frisse uitstraling en je bent op de goede weg. Bij VelzArt noemen ze het een kantoreca-omgeving. De focus van VelzArt gaat in het nieuwe jaar nog meer op de zakelijke doelgroep, de consument blijft uiteraard wel ten alle tijden welkom, ook in de nieuwe omgeving.

 

De feestelijkheden rondom het 15-jarig bestaan zijn vooralsnog even on-hold gezet om de simpele reden dat de organisatie druk bezig is met het verbouwen van het huidige kantoor. In het nieuwe jaar zal de organisatie zeker de deuren openen voor een ieder om te laten zien hoe een moderne 'kantoreca'-omgeving er uit moet zien.