Besparen tijdens de Nationale Kunststof Kozijn Dagen

LEERDAM Bij een energiezuinig huis denken mensen vaak aan oplossingen als warmtepompen, zonnepanelen en muur- en dakisolatie. Maar met de juiste kozijnen kan ook flink wat isolatiewinst boeken. Dat en nog veel meer ontdekken bezoekers tijdens de Nationale Kunststof Kozijn Dagen bij Stijl Kozijnen B.V.

Dit jaar vindt de tweede editie van de Nationale Kunststof Kozijn Dagen plaats. Het evenement wordt georganiseerd door ALKU®? en landelijk doen er 26 erkend ALKU dealers mee. De dagen zijn interessant voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe kozijnen en meer willen weten over de (duurzame) mogelijkheden van kunststof kozijnen.

Besparen met kunststof kozijnen

Dit jaar staan de Nationale Kunststof Kozijn Dagen in het teken van besparen. ALKU presenteert zijn meest duurzame kozijn, een nieuw type kunststof kozijn met extra hoge isolatiewaarden. Hiermee besparen bewoners aanzienlijk op onderhouds- en energiekosten. Tevens voldoet dit type kozijn aan de strenge eisen voor energieneutraal bouwen die vanaf 2020 gelden.

Gratis isolatie upgrade

Tijdens de Nationale Kunststof Kozijn Dagen valt er veel te profiteren bij Stijl Kozijnen B.V. Klanten krijgen bij aankoop van kunststof kozijnen een gratis isolatie upgrade middels IKD®?-technologie. Het kozijn wordt gevuld met isolerend schuim, waardoor het nog hogere isolatiewaarden behaalt.

Win een e-bike