• Rob Meij

Betuwse Woonideeën: Neem de advertentie mee

GELDERMALSEN Louis van Driel, de West Betuwe specialist in vloerbedekkingen en raambekledingen, ook voor horren en binnenzonwering, weet het als geen ander. Het is weer het seizoen van vliegen en muggen. Maar een goed horsysteem maakt het ze absoluut niet makkelijk om binnen te komen. Zijn onderneming Betuwse Woonideeën levert meerdere systemen, die in kwaliteit niet voor elkaar onder doen. ,,Het moet goed zijn anders verkoop ik het niet", luidt het motto van Louis.

De raambekleding, binnenzonwering en horsystemen genereren op dit moment de meest aandacht van de klant. Maar ook de vloeren zijn populair. Diverse voorbeelden van kwalitatief hoogwaardige pvc-vloeren, klikvoeren en tapijten zijn in de inspiratieshowroom aanwezig.

Waar de inspiratieshowroom eerst alleen op zaterdag de deuren opende, is daar nu ook de vrijdag bijgetrokken. Dochter Jolanda adviseert op die dag de klanten met dezelfde professionaliteit die ook van haar vader zeer gewaardeerd wordt. Betuwse Woonideeën staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Mooie materialen, de nieuwste ontwikkelingen en kwalitatief hoogstaande producten. Daar zijn beiden het over eens.

Zoon Wim is timmerman en gaat net als zijn vader en zus ook graag een creatieve uitdaging aan. Traprenovatie is zijn specialisme. Hij plaatst overzettredes in pvc of eikenhout op een trap, die daarna er weer voor langere tijd representatief mee kan.

Betuwse Woonideeën is op vrijdag en zaterdag gewoon open. Andere werkdagen of s'avonds kan men na een telefonische afspraak op 0345-247021 terecht. Ook komen ze graag voor een inspirerend advies naar u toe.

Betuwse Woonideeën, Rijnstraat 47, Geldermalsen of www.betuwsewoonideeeen.nl. Wie de advertentie uit dit blad meeneemt, ontvangt de komende periode 10% extra zomerkorting.