• Wonen en bouwen

Beurs Bouw & Wonen: een compleet dagje uit voor de woningeigenaar

GORINCHEM Optimaal kunnen genieten van de eigen woning; wie wil dat nu niet? Woningeigenaren gaan zich met dit uitgangspunt oriënteren op Beurs Bouw & Wonen. Deze beurs vindt van 30 maart t/m 1 april plaats in de Evenementenhal in Gorinchem.

De beurs is opgebouwd rondom verschillende inspiratiepleinen, bijvoorbeeld 'Interieur', 'Koken' of 'Badkamer'. In totaal zijn er 15 inspiratiepleinen, ieder met een eigen thema. Op deze pleinen worden de nieuwste producten en innovaties gepresenteerd. Als bezoeker krijg je hier een duidelijk inzicht in de werking en voordelen, zodat u na een dagje beurs helemaal op de hoogte bent van al het nieuws op interieurgebied. Tot nu toe worden er al meer dan 70 productinnovaties gepresenteerd tijdens deze beurs. En dat aantal groeit elke dag. Rondom de inspiratiepleinen staan verkooppunten waar geïnteresseerden meer informatie kunnen krijgen. Vele exposanten hebben bovendien interessante beursaanbiedingen.

Zelf aan de slag

Daarnaast kunnen bezoekers op Beurs Bouw & Wonen ook zelf aan de slag. Ze kunnen op het Doe-het-zelf-plein, met hulp van experts, oude meubeltjes opknappen. Of interieuradvies van één van de specialisten op het interieurplein. Daarnaast zien de aanwezigen op het plein 'Internet of Things' de leukste en handigste technische mogelijkheden die het leven een stuk gemakkelijker maken.

Het tweede kaartje is gratis. Ga naar beursbouwenwonen.nl/krant om kaarten te bestellen.

Openingstijden: 30 en 31 maart van 13.00 uur tot 21.00 uur. Zaterdag 1 april van 09.00 uur tot 17.00 uur. Toegang: € 15,- (nu het tweede kaartje gratis).