Bij Wakkermans Elektro in de prijzen

BEESD Helmoed Wakkermans, eigenaar en de derde generatie van Wakkermans Elektro in Beesd, verlootte onlangs een stofzuiger onder de klanten die op Facebook aan de like-en-deel actie meededen. Ingrid van de Water werd uiteindelijk de gelukkige winnaar. Zij kwam vorige week samen met haar dochter Anne-Fleur langs om een mooie blauwe stofzuiger in ontvangst te nemen.

Voor Helmoed Wakkermans is het een sport om spraakmakende acties te organiseren. Hij gaat ervoor dat de klant het beste tegen de scherpste prijs geleverd krijgt. Daarnaast is het de uitgekiende service die Wakkermans onderscheid in ondernemen. Helmoed: ,,Ik had niet verwacht dat een Facebook-actie zo aan zou slaan. Menig klant had het er in de winkel over. En nu ben ik blij dat Ingrid als winnaar uit de bus is gekomen. Ze heeft hier onlangs nog een vaatwasser gekocht.''

Ingrid knikt en vertelt dat ze vanaf haar trouwen klant is bij Wakkermans Elektro. En voor de gewonnen stofzuiger heeft ze ook al een bestemming. Die is voor de bovenverdieping. Voor beneden heeft ze een paar maanden terug een nieuw exemplaar aangeschaft. Inderdaad, bij Wakkermans Elektro.