Bijzondere diners op bloesemrijk Mariënwaerdt

BEESD In april en mei is landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt op haar mooist. Omringd met bloesem van de oude hoogstambomen in de moestuin, langs de dijken en in de boomgaarden, organiseert het landgoed een tweetal bijzondere diners.

Op donderdag 16 april is het mogelijk om mee te gaan op een rondleiding in Huize Mariënwaerdt met aansluitend een diner in Brasserie Marie. De rondleiding begint om 17.00 uur en duurt circa één uur. Daarna zorgt de chef-kok van Brasserie Marie voor een heerlijk driegangendiner. De kosten zijn € 35,- per persoon (inclusief diner, exclusief drankjes) en € 12,50 per kind (incl. kinderpannenkoek). Deelnemen kan uitsluitend op reservering via 0345 - 68 19 66 of per mail: marie@marienwaerdt.nl.

BLOESEMDINER Lange gedekte tafels onder de knoestige hoogstamfruitbomen die in volle bloesem staan, vormen de ultieme setting voor een romantische avond om nooit meer te vergeten. Chef-kok DjonOkkerse en zijn team verwennen uw smaakpapillen met een heerlijk viergangendiner, met daarbij mooie, biologische wijnen. U betaalt voor dit unieke diner slechts € 70,- inclusief viergangendiner, wijn, bier, frisdrank en landgoedsap. Let op: het aantal plaatsen is beperkt dus boek snel uw plekje aan tafel! Aanmelden kan via www.marienwaerdt.nl.