• kinderopvang awards

BSO Chapeau Kinderwerk beste BSO van Nederland

ENSPIJK De winnaars van de Kinderopvang Awards 2017 zijn donderdag 15 juni in het zonnetje gezet. Achttien organisaties gingen met een award naar huis omdat zij de beste beoordelingen van hun klanten kregen. Kinderopvang Awards is een initiatief van reviewplatform Opiness en Onderzoekbureau Tevreden. Ruim 300 organisaties namen deel aan de verkiezing van dit jaar. BSO Chapeau Enspijk kwam als beste BSO van Nederland uit het onderzoek.

Uit de review analyse klant reviews blijkt dat de winnaars 2017 zich vooral onderscheiden door de kwaliteit van de leidsters. Zij zijn het meest bepalend zijn voor de klanttevredenheid. Pedagogisch medewerkers moeten vooral lief en deskundig zijn volgens ouders. Ook de samenwerking onderling en een vast team van gezichten werd veel genoemd.

Wat ouders tevens van groot belang achten zijn de activiteiten die worden ondernomen met de kinderen. Deze moeten gevarieerd, actief en creatief zijnen bij voorkeur ook uitdagend en leerzaam. Tot slot viel op dat de winnaars ook veel complimenten ontvingen over hun locatie. Veel ruimte voor de kinderen zowel binnen maar met name ook buiten is een belangrijk criterium voor ouders om deze kinderopvang organisaties de hemel in te prijzen.

Onderzoeksbureau Tevreden.nl interpreteerde de cijfers die ouders op verschillende deelaspecten gaven in het onderzoek. 6.471 ouders beoordeelden dit jaar hun kinderopvangorganisatie en gaven de opvang van hun kind gemiddeld een 8.9. De organisaties werden beoordeeld op verschillende thema's en ook daaruit blijkt het belang van de pedagogisch medewerker, maar liefst 83,8% van de ouders is hiermee zeer tevreden.

Bekijk de hele uitslag op https://opiness.nl/kinderopvang-awards-2017