• BPD

Collectieve ondertekening project De Bastide in De Plantage

GELDERMALSEN Zes weken na de start van de verkoop heeft op het gemeentehuis in Geldermalsen een collectieve ondertekening plaatsgevonden voor 21 van 23 ééngezinswoningen in het project de Bastide on de Plantage. VOF de Plantage (een samenwerking tussen Van Wanrooij en BPD) heeft de kopers van dit project uitgenodigd om gezamenlijk hun koopcontract te komen ondertekenen.

Maarten Valk, projectmanager bij BPD gaf aan dat deze snelle verkoop het toenemende consumentenvertrouwen in de woningmarkt nogmaals onderstreept. Wethouder Van Meygaarden hield een toespraak waarin hij de kopers feliciteerde en het grote aantal nieuwe inwoners van buiten Geldermalsen verwelkomde in zijn gemeente.

 

Het project De Bastide bestaat in totaal uit 23 ééngezinswoningen (hoek- en tussenwoningen en 1 x 2/1 kapwoning), waarvan 21 woningen op dit moment verkocht zijn. De woningen zijn in de Oudhollandse stijl ontworpen en zijn omringd door groen en singels.

 

In de nieuwe wijk De Plantage te Geldermalsen worden de komende jaren circa 1500 woningen te midden van het water gerealiseerd. De Plantage telt drie groene buurten (De Buitenplaats, De Woongaard en De Bastide) met elk zijn eigen, herkenbare architectuur en stijl. Er worden starterswoningen, vrije kavels, ruime villa's en twee-onder-een-kapwoningen ontwikkeld. De Plantage ademt de vroegere stijl van vestingstadjes langs de Linge, compleet met singels en een binnenwater. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd, tevens is een groot deel van het openbaar gebied inmiddels gerealiseerd, waardoor de sfeer van de wijk al goed valt te proeven. Voor meer informatie: www.nieuwbouw-deplantage.nl