Cursus minder stress

HELLOUW By van Nature start dinsdagavond 19 januari met de achtdelige cursus minder stress (les één per twee weken). De cursus is ook te volgen vanaf vrijdagmiddag 22 januari.

Het is een praktische cursus met handvaten en oefeningen om structureel positieve verandering in je dagelijks leven te brengen. Er worden vier thema's behandeld: jezelf leren waarnemen, de invloed van stress, gedrag en gewoonten, bewust keuzes maken met minder stress en meer genieten. Iedere les bestaat uit een theoretisch deel inclusief bewustwording -en inzichtvragen en praktijkgericht deel met mindfulness, ontspanning -en meditatieoefeningen. Er is voldoende ruimte voor vragen te beantwoorden en ervaringen te kunnen delen. Het doel is letterlijk dichter bij jezelf te komen en meer inzicht in jezelf te krijgen, daarmee meer energie te ervaren. Bij deze cursus horen thuisoefeningen en ontvang je een cursusmap.

Info: Laura van der Pol 06-17755533, info@byvannature.nl, www.byvannature.nl. Cursisten die zich voor 1 januari 2016 inschrijven ontvangen 10% korting op het gehele cursusbedrag.