De Beesdse jaarmarkt, EP:Witgoedhuis maakt er een feestje van!

BEESD Vrijdag 10 juni is het jaarmarkt in het centrum van Beesd. Traditiegetrouw een levendige markt met een gevarieerd aanbod, leuke acties en een gezellig weerzien van oude bekenden. Zowel marktkooplieden als lokale ondernemers houden deze traditie in ere.

Een van de Beesdse ondernemers die ieder jaar groots uitpakt tijdens de jaarmarkt is EP:Witgoedhuis aan de Voorstraat 48 in Beesd. ,,De jaarmarkt wordt een feestje en wij hangen de slingers voor u op", lacht Linda de Wilde van EP:Witgoedhuis. ,,Bij de markt horen leuke activiteiten, interessante demonstraties en scherpe aanbiedingen. We gaan er weer een mooie dag van maken. Naast ons standaard assortiment hebben we nog een speciale partij kwaliteitsproducten in kunnen kopen die op de markt worden aangeboden voor kortingen tot wel 50 %. Ook hebben we een speciale krasje/deukje hoek."

Bij een markt hoort beleving. Dat weten ze bij EP:Witgoedhuis maar al te goed. Ieder jaar trekken zij veel publiek naar hun kraam met de ludieke acties.

Formule 1 en Max Verstappen zijn razend populair daarom organiseert EP:Witgoedhuis dit jaar een leuke race-ervaring op de jaarmarkt. In de vorm van een playseat waarin je je in een echte Formule 1-bolide waant, race je over een circuit. Voor de deelnemers jong of oud zijn er mooie prijzen te winnen. Deelnemen is gratis.

Ook de beleving van de producten is belangrijk. Innovaties gaan supersnel. Daarom is er een demonstratie van de nieuwste Siemens wasmachine met sensofresh. Die kan reinigen zonder te wassen. Dit kan door gebruik te maken van actieve zuurstof en een intelligent netwerk van sensoren, waarmee het wasgoed veilig en toch door en door schoon wordt.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in de kraam van EP Witgoedhuis.

En uiteraard de beleving van service. ,,Wij maken er een feestje van voor u", zegt Robert de Wilde van EP:Witgoedhuis. ,,In de winkel is een ruime keuze aan witgoed en klein huishoudelijke artikelen. De klant krijgt een uitgebreid advies. En als de tijd ontbreekt om naar de winkel te komen, kan er met een gerust hart bestelt worden op de overzichtelijk website www.witgoedhuis.nl. De klant kan vertrouwen op een snelle service; zowel bij bezorging als bij een storing zijn de mensen van EP:Witgoedhuis vlot ter plaatse. Daar kunt u op vertrouwen." 

Als kers op de taart of beter gezegd 'hoogtepunt van het feest' verloot EP:Witgoedhuis onder de kopers die van 10 tot 30 juni 2016 een aankoop doen in de winkel van EP:Witgoedhuis aan de Voorstraat 48 te Beesd, een geheel verzorgde ballonvaart boven het mooie dorpje Beesd. 

Reden genoeg om langs te komen in Beesd: beleef de jaarmarkt!