• Marjoleine Jansen

De Leeuwenstein Groep huldigt groot aantal jubilarissen

GELDERMALSEN Afgelopen weekend heeft de Leeuwenstein Groep uit Geldermalsen zijn jubilarissen in het zonnetje gezet. Ieder jaar organiseert het bedrijf een bijeenkomst waar collega's en familieleden de jubilarissen kunnen feliciteren. Dit jaar ging het om wel negen jubilarissen. Voor de directie van de Leeuwenstein Groep zijn de medewerkers een groot goed. Dat dit ook zo ervaren wordt door de medewerkers blijkt wel uit het feit dat medewerkers lang in dienst zijn.

De 12 ½ jarige jubilarissen waren Arjan Wammes, Michel Verhoef, Jordan Pot, Adrie van Deutekom en Artin van Driel.

De 25 jarige jubilarissen waren Mariet van de Bovenkamp en Dennis Bambacht.

Frans van Doorn (directeur), Barend van Doorn Bzn (directeur Signa Terra) waren zelfs 40 jaar in dienst.

In 2013 vierde de Leeuwenstein Groep haar eigen 50-jarig bestaan. Opgericht in 1963 door vijf ondernemende broers is de Leeuwenstein Groep anno 2014 uitgegroeid tot een innovatief familiebedrijf met ruim 250 medewerkers.

De Leeuwenstein Groep is gerenommeerd als het gaat om het aanleggen en onderhouden van de buitenruimte én het verzorgen van verkeersmaatregelen. Met vier werkmaatschappijen biedt de Leeuwenstein Groep diensten aan op het gebied van infra (Van Doorn Geldermalsen B.V.), groenonderhoud (Signa Terra B.V.), verkeersmaatregelen (Dover B.V.) en verduurzaming van de buitenruimte Ecoleon).