Dependance FYSIOteam Geldermalsen bij Healthclub45 in Meteren

METEREN FYSIOteam Geldermalsen, gespecialiseerd in zowel fysio-, manuele-, sport- en bekkenfysiotherapie als (sport) revalidatie, heeft sinds 1 mei een dependance in sportschool Healthclub45 aan de Rijksstraatweg 45 in Meteren. In tegenstelling tot de landelijke trend, waarbij de fysiotherapeutendichtheid afneemt, is FYSIOteam Geldermalsen aan het uitbreiden. Deze zomer zal ook een dependance in het eerstelijns gezondheidscentrum in het nieuwe multifunctionele gebouw de Pluk geopend worden. De bestaande locaties van FYSIOteam Geldermalsen aan de J.F. Kennedylaan en de Bosmanskamp blijven daarnaast bestaan.

,,Wij doen er alles aan om mensen te activeren, meer vaker of beter te laten bewegen," vertelt Dennis Verweij, sportfysiotherapeut van Fysioteam Geldermalsen. ,,Wij stellen bij een eerste gesprek een duidelijke diagnose over de hulpvraag en komen direct met een concreet behandelplan. Iedere FYSIOteam therapeut heeft zijn of haar eigen specialisme, met grote regelmaat worden er meerdere specialismen ingezet bij één hulpvraag om mensen zo goed mogelijk te begeleiden. Dat levert snel resultaat. Mensen kiezen vanwege deze aanpak vaak speciaal voor onze praktijk." Klachten die kunnen leiden tot beperkte beweeglijkheid in het dagelijkse leven en tot beperkingen om te werken, te sporten, of hobby's uit te oefenen kunnen hiermee snel aangepakt worden.

Met eigenaar Rick Verstegen van Healthclub 45 is bewust samenwerking gezocht. ,,Na een eerste gesprek waren we beiden enthousiast en wilden we zo snel mogelijk starten. Wij helpen er voor te zorgen dat mensen die hier sporten ook met veel plezier blijven sporten." Ook niet-leden van Healtclub45 kunnen terecht voor een afspraak. ,,Het is een schitterende locatie om te werken, we hebben een eigen behandelkamer en maken gebruik van alle apparatuur. Wij zijn ook de enige fysiotherapiepraktijk in Meteren. Het zoeken naar de juiste sport is maatwerk, daar kunnen wij bij helpen, wij hebben bij bijna alle sportverengingen een contactpersoon."

De FYSIOteam therapeuten zijn tijdens de openingstijden van Healthclub45 aanwezig en direct aanspreekbaar. Men kan ook via mail of telefonisch een afspraak maken. Het is ook mogelijk om bij FYSIOteam Geldermalsen 's avonds of zaterdagochtend af te spreken.

FYSIOteam Geldermalsen, locatie Healthclub45, Rijksstraatweg 45, Meteren. Telefoon: 0345-577273, email info@fysiosport-geldermalsen.nl

w fysiosport-geldermalsen.nl

Foto: Sport fysiotherapeut Dennis Verweij en eigenaar van Healthclub45 Rick Verstegen