• @Bianca

Derde generatie neemt het over bij Van Veldhoven

GELDERMALSEN Peter van Veldhoven en zijn vrouw vertrekken op 1 januari officieel uit de zaak bij Interieurstylist Mariska van Veldhoven.

,,Wij willen iedereen hartelijk danken voor alle jaren die mijn vrouw en ik als ondernemers in het centrum van Geldermalsen hebben gehad", aldus Peter van Veldhoven. ,,Wij hebben 40 jaar onze ziel en zaligheid in het bedrijf gestoken, waarbij de laatste 15 jaar ook samen met onze dochter Mariska. Een intensieve en fijne samenwerking, maar ook verfrissing voor het bedrijf."

ONDERNEMERSGEZIN ,,Als 15-jarige jongen ben ik bij mijn vader in Meteren (voormalig pand Kapsalon Ria) begonnen en daarna zijn wij naar t Hooghuis in Geldermalsen verhuisd. Mijn vrouw was kraamverzorgster, maar na de geboorte van onze oudste zoon ook in de zaak gekomen. Onze zoon heeft nooit echt veel met het bedrijf gehad, maar onze dochter Mariska vond het als klein kind al geweldig.

En als je het naar je zin hebt gaat de tijd snel. Inmiddels ben ik 65 jaar geworden en al 50 jaar werkzaam. Tijd om iets anders te doen dan werken. Mooie dingen beleefd, mooi werk gemaakt, niet altijd rozengeur en maneschijn, maar erop terugkijkend een fijne tijd als ondernemersgezin.

BLOEIEND BEDRIJF Het is een bloeiend bedrijf met steeds nieuwe initiatieven. Wij zijn doorgegaan met externe mensen en uitbreiding van onze capaciteiten, waarbij ook onze schoonzoon Jan ging ook meewerken. Tussentijds kreeg hij er plezier in en is ook bij ons team gekomen.

Mariska en Jan gaan daarom vanaf 1 januari 2018 samen verder met ons bedrijf wat inmiddels al 80 jaar bestaat. Geweldig, jong en ambitieus, de derde generatie, daar kun je als ouders alleen maar van dromen. We kunnen met een gerust hart gaan genieten van de volgende fase in ons leven en een stapje terugdoen.

Om iedereen te bedanken, 80 jaar Veldhoven te vieren en gedag te zeggen nodigen wij iedereen uit om op vrijdag 29 december hierop samen met ons te toosten.

Wij wensen Jan en Mariska al het geluk van de wereld en gelukkig hebben zij al bewezen dat de klanten ook in hen hetzelfde vertrouwen hebben."

Interieurstylist Mariska van Veldhoven

't Hooghuis 8-9

4191 AE Geldermalsen

0345-571398

https://www.interieurstylistveldhoven.nl/