• Kom naar de informatieavond!

    NVM

Is dit het moment om een woning te kopen of verkopen?

13-09-2019, 08:18 | Lezersnieuws | Lana

Is dit het moment om naar uw volgende woning te gaan?

Droomt u van die ene woning op de hoek? Heeft u een favoriete wijk of wilt u liever naar het buitengebied? Heeft u praktische redenen waarom u naar een grotere of kleinere woning wilt verhuizen? Omdat de kinderen de deur uit zijn, u gaat samenwonen of vanwege andere zorgbehoeften? Dan is het goed om te weten dat er verschillende ontwikkelingen zijn, waardoor het juist nu een goed moment kan zijn om uw woning te verkopen of te kopen.

 

Ontwikkelingen op de woningmarkt bieden kansen

Zo lijken de enorme prijsstijgingen te temperen, is er veel vraag naar bepaalde woningen, zoals appartementen en tussenwoningen en juist veel aanbod van vrijstaande woningen. In iedere gemeente is de situatie anders. Dit heeft effect op de woningprijzen en biedt andere kansen. Door overwaarde op uw woning, in combinatie met de lage hypotheekrente en goede financieringsmogelijkheden, zou u misschien die stap naar een volgende woning nu toch al kunnen maken. Uw netto woonlasten zouden niet eens veel hoeven te veranderen in bepaalde situaties.

 

Wilt u weten of dit voor u het moment is om te verkopen en/of te kopen?

Kom naar de NVM-informatieavond. Deze avond wordt georganiseerd door NVM-makelaars en financieel adviseurs, te weten:

- Gerssen & Donkersloot Makelaars

- Van Kessel & Van Gellicum Makelaars

- Van Kessel Kroezen Makelaars

- Sander Vaal van Uitmuntent

- Van Kessel & Hypotheken

- Rabobank West Betuwe

 

Informatieavond

Tijdens deze avond hoort u alle details over de woningmarkt in uw regio. Verder krijgt u inzicht in de vraag en aanbod aantallen van alle type woningen in Geldermalsen en omstreken. Wij wijzen u op alle mogelijkheden die relevant kunnen zijn als u kleiner of groter wilt wonen of lagere woonlasten wilt. We laten mogelijkheden voor een zo gunstig mogelijke hypotheek zien, relevante zaken van de notaris en geven u tips over verduurzaming. In 1,5 uur bent u helemaal bijgepraat.

 

Na afloop is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen met betrekking tot uw persoonlijke woonsituatie.

 

Komt u naar de “Is dit het moment?”-avond?

24 september 2019 vanaf 19 uur tot 20.30 uur in De Pluk, Rijksstraatweg 64 Geldermalsen

 

Met hoeveel personen wenst u naar deze avond te komen? Laat het ons weten via aanmelding@gdmakelaars.nl of bel 0345-577377. Wij kijken uit naar uw komst. De koffie staat klaar!