Eerste editie Aspergediner op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

BEESD Zondag 12 juni vond de eerste editie plaats van een aspergediner op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Een prachtig opgemaakt viergangendiner vergezeld van passende wijnen en een goede sfeer zorgden voor een succesvolle en bovenal smakelijke avond.

Heerlijkheid Mariënwaerdt organiseert ieder seizoen een themadiner in één van de locaties op het landgoed. Dit keer was het een aspergediner, want van april tot en met juni is het natuurlijk tijd voor het witte goud. De gasten genoten van een heerlijk en bijzonder mooi opgemaakt viergangendiner, bereid door landgoedkok Djon Okkerse. Bijpassende biologische wijnen, verzorgd door Proost & Co, zorgden voor mooie smaakcombinaties.

De seizoensdiners zijn uniek omdat gasten de kans krijgen aan te schuiven voor een diner op topniveau, in locaties die anders alleen zijn opengesteld voor partijen, bruiloften of zakelijke bijeenkomsten. In november is er een wilddiner in de Jachtkamer van het landgoed.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed van 900 hectare in de Betuwe. Het landgoed beschikt over historische locaties voor (grote) partijen, zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en kookworkshops. Daarnaast is er ook Pannenkoekenhuis De Stapelbakker en Brasserie Marie. Ook produceert Heerlijkheid Mariënwaerdt landgoedproducten, die behalve in de Landgoedwinkel worden verkocht aan ruim 300 winkels in binnen- en buitenland. Bijna honderdduizend gasten per jaar krijgen een gastvrij onthaal dankzij meer dan honderd enthousiaste medewerkers.