Flink besparen met LED lampen

WAARDENBURG 11Duurzaam houdt in samenwerking met de gemeente dinsdag 15 januari een gratis voorlichtingsavond over hoe men kan besparen met LED verlichting. In deze dure periode is het fijn om te weten dat er bezuinigd kan worden op verlichting en dat een LED lamp helemaal niet veel hoeft te kosten. Bovendien kan tegenwoordig met LED ook heel eenvoudig een gezellige sfeer in huis worden gecreëerd.Ingenieur Jeroen van Agt uit Eindhoven geeft een toegankelijke en boeiende presentatie en beantwoordt alle vragen over LED verlichting. Om te besparen moeten er wel de goede LED lampen worden gekocht en dat is een stuk lastiger dan het kopen van een gloeilamp. Een verkeerde keus kan bovendien duur uitpakken.

Tijdens deze avond zijn geen lampen te koop. Jeroen van Agt is oprichter van de onafhankelijke organisatie OliNo die in de afgelopen jaren duizenden energiezuinige lampen hebben getest voor bedrijven als Philips. Jeroen weet alles over de soort lampen die er zijn, aan welke kosten je moet denken, hoeveel je kan besparen en waar ze te koop zijn. Ook gaat hij uitgebreid in op het creëren van sfeer. Dat is namelijk heel eenvoudig sinds LED lampen ook gedimd kunnen worden.

De avond vindt plaats in Dorpshuis De Koeldert, De Koelder 30, Waardenburg. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.30 uur.

Info: www.deknop.nl