• Ford Gerritse Hendriks

Ford Dealer Gerritse Hendriks Wint Prestigieuze Ford Chairman's Award

TIEL Ford Nederland heeft recent de prestigieuze Ford Chairman's Award uitgereikt aan de allerbeste Ford dealers in Nederland op het gebied van klantentevredenheid. Ford dealer Gerritse Hendriks met vestigingen in Tiel, Oss en Zaltbommel kwalificeerde zich gemeten over geheel 2016 bij de absolute top in deze competitie en mocht op 20 juli 2017 de felbegeerde Ford Chairman's Award in ontvangst nemen.

Deze onderscheiding betekent voor Ford dealers een uiterst belangrijke waardering, met name omdat in de Ford Chairman's Award competitie de beoordelingen door klanten centraal staat. ,,En dat is voor ons de allergrootste erkenning", vindt Marcel Gerritse van Ford dealer Gerritse Hendriks. ,,Het belangrijke aan deze prijs vind ik dat klanten onze inspanningen waarderen en daar de juiste waarde aan toekennen. Het spreekt voor zich dat deze onderscheiding in het bijzonder geldt voor al onze medewerkers, want het zijn de mensen die de kwaliteit van onze prestaties in de showroom, het magazijn en de werkplaats bepalen."

Het Ford Chairman's Award programma is een jaarlijkse door Ford Europa georganiseerde competitie waarin de prestaties van Ford dealers op het gebied van verkoop en klantentevredenheid worden gemeten. Ford dealer Gerritse Hendriks toont zich dan ook zeer vereerd met deze prestigieuze onderscheiding, die hij een jaar lang met trots mag dragen.

Gerard Bolder, Managing Director van Ford Nederland, reikte op 20 juli in Tiel de onderscheiding uit aan Marcel Gerritse van Ford dealer Gerritse Hendriks. ,,Onze meetmethode wordt door Ford wereldwijd gehanteerd om voortdurend de tevredenheid van klanten te meten met betrekking tot onze producten en onze dealerorganisatie", licht Marcel Gerritse toe. ,,Op het gebied van verkoop wordt vooral gelet op de tevredenheid van onze klanten over het totale verkoop- en afleveringsproces. En waar het de serviceverlening door de dealer betreft, wordt het gehele werkplaatstraject in het onderzoek betrokken en gemeten."

Gerard Bolder, Managing Director van Ford Nederland voegt hier aan toe: ,,De focus van onze activiteiten is primair gericht op een optimale dienstverlening en het volledig voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Dat geldt voor Ford Nederland, maar ook voor alle Ford dealerbedrijven. Ik ben zeer tevreden over het hoge serviceniveau van al onze dealers. Er is echter een aantal dealers dat uitstijgt boven de rest van de groep als het gaat om een extra hoge klanttevredenheid. Ford dealer Gerritse Hendriks behoort tot die selecte groep en heeft welverdiend de prestigieuze Ford Chairman's Award. Ik feliciteer de directie en medewerkers van Ford dealer Gerritse Hendriks met deze prachtige onderscheiding, en daarmee eigenlijk ook al hun klanten."

Foto: Marcel Gerritse, Ford Gerritse Hendriks en Gerard Bolder, Ford Nederland