Friday Night specials in Brasserie Marie

BEESD Iedere maand houdt Brasserie Marie twee Friday Night Specials. Tijdens deze avonden kunnen bezoekers genieten van live muziek en een (veelal biologisch) diner. De Friday Night Specials worden op de volgende data gehouden.

24 februari - Proeverij van Lakenvelder

Inmiddels telt de kudde Lakenvelders van Mariënwaerdt ruim 80 runderen. Lakenvelders worden van oudsher gehouden op landgoederen als Mariënwaerdt. Daarom worden ze ook wel kasteel- of parkrund genoemd. De Lakenvelders op Mariënwaerdt grazen zo lang het weer het toelaat op een weiland. Het vlees van de Lakenvelders is biologisch en fijn van structuur. Maak kennis met het heerlijke vlees aan de hand van de proeverij: Stoofpotje, hamburger en biefstuk met Mariesaus voor maar € 19,50 per persoon.

10 maart - Spareribs

Geniet op vrijdag 10 maart van spareribs bij Brasserie Marie. Deze spareribs worden geserveerd met frites, salade en twee sauzen voor maar €18,50 per persoon.

24 maart - Noordzeetong

Op vrijdag 24 maart bereidt de chef-kok van Brasserie Marie de lekkerste Noordzeetong. Circa 450 gram Noordzeetong wordt in roomboter gebakken en geserveerd met frites, salade en ravigotesaus. Dit gerecht kost € 32,50 per persoon.