• AVK
  • AVK
  • AVK

Geldermalsense bouwer maakt nieuwe kiosk De Meent

BEUSICHEM Bij recreatiegebied De Meent in Beusichem verrijst met snelle stappen op dit moment een nieuwe kiosk in opdracht van Uit®waarde Het casco bestaat uit massief houten elementen en is in twee dagen tijd volledig gemonteerd. Menigeen nam al een kijkje.

Het casco van dit recreatiegebouw is volledig opgetrokken uit massief houten wand- en vloerelementen, die als zichtwerk worden uitgevoerd. Hierdoor is geen extra afwerking noodzakelijk en wordt gaat de bouw aanmerkelijk sneller. Het casco is als bouwpakket aangeleverd en is in slechts twee dagen gemonteerd. Op dit moment zijn de buitenschil en de afbouw aan de beurt.

In opdracht van Uit®waarde heeft AVK Houtbouw uit Geldermalsen dit recreatiegebouw ontworpen. Het ontwerp kenmerkt zich door een energiezuinig en duurzaam concept, waarbij gebruik wordt gemaakt van massief houten wanden en vloeren, van kruislaags verlijmd hout. De natuurlijke en streekeigen uitstraling is doorgezet aan de buitenzijde, waar houten delen zijn gebruikt als gevelbekleding. Het energieverbruik wordt zo laag mogelijk gehouden door natuurlijke isolatie en de toepassing van zonnepanelen, geleverd en gemonteerd door Solar Comfort uit Geldermalsen.

,,Een ander voordeel van houtbouw is dat is het licht van gewicht is én hout geeft een gezond en behaaglijk binnenklimaat. Dat het een unieke sfeer en beleving heeft spreekt voor zich", laat sales manager Ursula Henderson weten. Ga voor meer informatie naar www.avkhoutbouw.nl.