• Marktcommissie PG Beesd

Ieders Markt in Beesd met grootse verloting

BEESD De Protestante Gemeente Beesd houdt zaterdag 2 september van 15.00 uur tot 21.00 uur de Ieders Markt op op het plein bij de St Pieterskerk. Het is een nieuwe kleinere opzet van de rommelmarkt zoals deze voorheen werd gehouden. Er zijn nog steeds goed gesorteerde kramen met onder andere spulletjes uit grootmoeders tijd, boeken, cd's en dvd's en speelgoed. Daarnaast zijn er lekkere warme broodjes, poffertjes, oliebollen, wafels en genoeg te drinken te koop. Voor de kinderen is er een springkussen en zijn er spelletjes.

Uiteraard is er ook dit jaar weer een prijzenrad. In de superronde die rond 20.00 uur zal worden getrokken zijn er zelfs een wasmachine, koelkast en stofzuiger te winnen. Deze prijzen worden aangeboden door EP: Witgoedhuis in Beesd.

De opbrengst van de marktdag komt geheel ten bate van het restauratiefonds van de St.Pieterskerk in Beesd. Kom zaterdag 2 september naar deze gezellige markt voor iedereen! De entree is gratis. De markt begint om 15.00 uur en duurt tot ca 21.00 uur.