Kinderen spreken 'een woordje over de grens' in Geldermalsen

GELDERMALSEN Op vrijdagmiddag 24 juli was de spetterende afsluiting van de eerste week van de NL-TaalPlein-kindercursussen die deze zomer plaatsvinden in Geldermalsen. De deelnemers aan deze cursusronde presenteerden alles wat zij tijdens hun cursusweek hadden geleerd.

Om te beginnen schreven zij een kort verhaal van zes regels in het Engels én Duits in grote letters en kleur op het marktplein en vervolgens beklommen ze het podium in Le Mélangeur. Daar lieten zij aan hun vaders, moeders en andere belangstellenden horen dat zij niet alleen woordjes, maar ook al een beetje grammatica én uitspraak hadden geleerd. De kinderen hielden een presentatie van korte voorleesverhalen, raadsels en spelletjes… en dat alles natuurlijk weer helemaal in het Engels en Duits. Aan het einde van de presentatie ontvingen de deelnemers een niveau-certificaat en een bewijs van deelname.

Vanaf week 33 gaan de StartTaal kindercursussen weer verder. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om in de vakantie al een beetje Engels, Duits of Frans te leren spreken, kunnen zich nog hiervoor opgeven. Een cursus van één week duurt vier hele middagen en kost € 105,-

Meld je aan of stel eerst je vraag via 06-14646082 of via info@nltaalplein.nl

Let op: wacht niet te lang: de groep van week 33 is bijna vol.