• Mandy van Diën
  • Mandy van Diën
  • Mandy van Diën

Knallende nieuwjaarsactie De Oude Betuwe

Advertorial

TRICHT De feestdagen staan veelal in het teken van samen genieten van een lekkere maaltijd. Bij restaurant De Oude Betuwe aan de Kerkstraat 19 in Tricht is dit niet anders. De feestdagen stoppen bij deze eetgelegenheid niet na de kerst. Om het nieuwe jaar goed te starten komt chef-kok Rob Selten met een openingsactie voor de maanden januari en februari. Voor slechts €27,50 kunnen gasten genieten van een 6 gangen verrassingsmenu.

De kerstreserveringen lopen storm. Met nog enkele tafels beschikbaar maakt het team van De Oude Betuwe zich op voor 25 en 26 december. Het à la carte menu is samengesteld en biedt mogelijkheden voor ieders persoonlijke smaak en budget. Van hertenbiefstuk tot een vegetarisch gerecht, deze kerst ontbreekt het geen enkele gast aan een goede smaaksensatie van eten. Het aantal gerechten dat tot zich wordt genomen bepaalt de gast zelf evenals de tijd dat men graag aan wil schuiven. ,,Niet iedereen wil om 17.00 uur beginnen aan het kerstdiner", zegt Rob, "als gasten liever om 19.30 uur willen starten is dit geen enkel probleem".

Waar de decembermaand bekend staat als een dure maand, houdt de bevolking traditiegetrouw in de beginmaanden van het jaar de hand wat meer op de knip. Geen reden om minder lekker te eten, vinden Rob en zijn team. De Oude Betuwe is daarop haar eigen traditie gestart. Twee keer per jaar komt het restaurant haar gasten dan ook tegemoet en krijgt men de gelegenheid te eten tegen een gereduceerde prijs.

In januari en februari is het mogelijk om, vanaf 4 personen, gebruik te maken van de openingsactie. Bij deze actie krijgt men een hoogwaardig verrassingsmenu van maar liefst 6 gangen geserveerd. Normaliter wordt hier €55 per persoon voor berekend, maar in de aangegeven maanden betaalt de klant slechts 50% van dat bedrag (exclusief drank). In een gezellige huiskamersetting kan worden genoten van enkele van de culinaire gerechten die het menu van De Oude Betuwe rijk is. De actie bleek in het verleden al erg succesvol waardoor het in de doorgaans rustige maanden een drukte van belang is bij het restaurant. Met de beschikbare 12 tafels, is het advies dan ook om te reserveren. ,,Afgelopen zomer hebben we een soortgelijke actie noodgedwongen verlengd omdat we zoveel aanvragen kregen dat het niet paste in de aangewezen actie periode", aldus Rob.

Gedurende het jaar is restaurant De Oude Betuwe 7 dagen in de week geopend. Vanaf 17.00 uur is de deur open en kunt u aanschuiven voor een heerlijk diner. Dat uit eten niet altijd duur hoeft te zijn, bewijst het restaurant met de gevarieerde kaart. Ook de luxe eter met meer bestedingsruimte kan terecht voor een avond bourgondisch genieten. De Oude Betuwe biedt in overleg ook mogelijkheden voor kleinschalige vieringen in de bovenzaal van het restaurant. Het is hierbij wenselijk dit ruim van te voren door te spreken.

Restaurant De Oude Betuwe is van 27 december tot en met 7 januari gesloten. De actie loopt van 8 januari tot en met 28 februari. Reserveringen: 0345-570251.

w[ deoudebetuwe.nl