Kwart eeuw Pomme Parc

GELDERMALSEN Pomme Parc in Geldermalsen bestaat 25 jaar. De eigen stijl, sfeer en uitstraling hebben inmiddels een breed publiek aan zich weten te binden. Eigenaresse Irma de Rechter weet als geen ander goede smaak te combineren met mooie merken en betaalbare prijzen.

Pomme Parc is opgestart in het huidige pand, heeft de goede naam verder uitgebouwd aan de Rijksstraatweg en is enkele jaren terug weer aan de Kerkstraat verder gegaan. Toen deed de mogelijkheid zich voor om hier met meer ruimte dan in het begin te vestigen.

Stoer

Irma: ,,Hoe ik mijn collectie omschrijf? Sportief, chique en comfortabel en vooral onderling goed te combineren. Neem dit rokje. Met dat spijkerjasje staat het stoer, maar in combinatie met een mooi vestje is het ineens heel elegant. Je hebt er niet veel voor nodig om iedere keer weer anders te zijn. En maak gebruik van accenten. Shawls, een leuke parelketting, klein riempje, het is maar hoe je er uit wilt zien.''

PARELKETTING De vrolijke eigenaresse lacht en houdt een van de vele parelkettingen uit haar aanbod omhoog. ,,Als je deze goed combineert houdt iedereen de deur voor je open.'' Ze is in haar element en wijst op een lange rok. ''Die hoeft niet tuttig te zijn, het ligt maar hoe je hem draagt. Een pittig accent er bij en hij staat chique.''

ROZES OF AVALON Het bekende merk Rozes of Avalon is bijvoorbeeld een merk waarbij combineren verplicht is. Korte basic rokjes, lange rokken met split, glossy jurkjes en luchtige vestjes. Het zijn vrouwelijke, stijlvolle ontwerpen van Question, een merk wat vooral bekend van de heerlijk draagbare t-shirts. Josephine & Co zorgt voor mooie breimode en Oroblu staat bekend om haar prachtige beenmode. Angel Jeans oogt hip, eigentijds en soms een tikje eigenwijs. Vooral de capri broeken van dit merk zijn bij de zestig plussers erg populair. De truien, jurken, blouses en jeansjasjes van Fransa tonen dat de juiste combi de vrouw maakt tot wat ze is. Zomaar wat merken die bij elkaar de fraaie collectie van Pomme Parc dragen.

VERANTWOORD ONDERNEMEN Irma: ,,Over alle kleding bij Pomme Parc is nagedacht. We kopen verantwoorde kleding in, dat zijn we aan onszelf verplicht. Goodwin Anderson is zo'n merk dat dit vertegenwoordigd. Ze bieden een mooi product dat al een cadeautje is als je het koopt.'' Ze toont een blouse dat mooi verpakt wordt aangeboden met een lintje er om. Fraaie parelmoeren knoopjes maken het geheel af. Een model dat vooral bij oudere dames zeer geliefd is. Ook omdat het in de kleuren lichtblauw, roze, wit en zwart overal bij te combineren valt.

Pomme Parc, Kerkstraat 31, Geldermalsen. Telefoon 0345-577119. Open van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 12.30 en van 13.30 tot 17 uur, op zaterdag van 10 tot 18 uur. Meer info op www.pommeparc.nl.