• Vital Skin and Body Care

Landelijke actie Geef een glimlach cadeau!

GELDERMALSEN ,,Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt ook als je ziek bent." Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better in samenwerking met schoonheidsspecialisten voor de tweede keer de landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau'. Vanaf zaterdag 4 februari, Wereldkankerdag, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. De actie duurt de hele maand februari. Ook Vital Skin and Body Care uit Geldermalsen geeft verwenmomenten cadeau.

,,Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken." Ingeborg vertelt over haar ervaring met het verwenmoment. ,,Tijdens mijn behandelingen tegen borstkanker merkte ik dat ik het vertrouwen in mijn lichaam was kwijtgeraakt. Het verwenmoment was voor mij echt een moment voor mijzelf. Even in het nu zijn en gewoon genieten van de liefdevolle aanraking van de schoonheidsspecialist en ontspannen. Ik was verrast over het effect dat dit verwenmoment op mij had. Ik voelde me weer helemaal Ingeborg. Deze ervaring gun ik iedereen! Het geeft je energie."

Alle deelnemende schoonheidsspecialisten stellen minimaal vijf verwenmomenten beschikbaar. Vrouwen met kanker melden zich via de actiewebsite direct aan bij een schoonheidsspecialist bij hen in de buurt. Je vindt Vital Skin and Body Care en de andere deelnemende schoonheidsspecialisten op de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl