• V.l.n.r. Nathalie van Verschuer-des Tombe, Hans Kazan, Rosaline Niemeijer-Kleppe

    Clickshots
  • Clickshots

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt wint zilver

BEESD Hans Kazan reikte op 21 januari tijdens het Meetings Business Event de prijzen uit voor beste evenementenlocatie van 2018. Heerlijkheid Mariënwaerdt won de zilveren prijs, een mooie bekroning voor de medewerkers van het landgoed, die zich inzetten voor de organisatie van bijzondere evenementen op het uitgestrekte landgoed.

Het evenemententerrein op Heerlijkheid Mariënwaerdt is ontwikkeld voor De Landgoedfair, de buitenbeurs van het landgoed die dit jaar haar 25e editie beleeft. Het landgoed heeft vijf authentieke locaties en meerdere grote velden, te midden van bossen en akkers, nabij het 18e eeuwse Huis Mariënwaerdt. Op het centrale terrein is een verhard pad aangelegd en ernaast bevindt zich een groot verhard parkeerterrein. Een ervaren team van het landgoed helpt bedrijven graag bij de organisatie van een eigen evenement op het landgoed, variërend van festival tot congres. Ook eigen catering is onderdeel van de beleving, met zo veel mogelijk biologische producten, liefst van het landgoed of uit de streek. Uniek is de ligging van het 900 hectare grote Heerlijkheid Mariënwaerdt, grenzend aan de A2, centraal tussen Utrecht en 's-Hertogenbosch.

De MEETINGS® Awards zijn publieksprijzen voor de beste MICE-locaties en -bedrijven. Het zijn de prijzen voor de beste meeting- en eventlocaties, de beste suppliers en de beste aanbieders van teambuildingactiviteiten en worden in zeven categorieën uitgereikt tijdens het jaarlijke Meetings business event. De organisatie is in handen van het eerste (sinds 1987) en grootste vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS.