Late Night Vaderdagshopping bij Formido Geldermalsen

GELDERMALSEN Zondag is het vaderdag en voor wie nog op zoek is naar een leuk vaderdagkado kan het beste vrijdagavond naar Formido gaan.

Op vrijdagavond 17 juni van 18.00 tot 21.00 uur houdt Formido Geldermalsen namelijk een Late Night Shopping Evenement. Tijdens deze avond wordt op het gehele assortiment een korting gegeven van 25%. Daarnaast zijn er demonstraties van Weber-barbecues en Kärcher-hogedrukreinigers.

De actieve Formido-vestiging is al jaren in Geldermalsen gevestigd en staat bekend om haar deskundig en vriendelijk personeel. De klant grijpt niet vaak mis, want de schappen zijn altijd goed gevuld. Ook is het PostNL businesspoint gevestigd in de bouwmarkt. Steeds meer klanten bezoeken dit postkantoor, waar men terecht kan voor de 'gewone postzaken' tot en met het overschrijven van een kentekenbewijs.

De Formido-bouwmarkt in Geldermalsen is voor iedereen snel bereikbaar, het parkeren is altijd gratis en de bouwmarkt heeft iedere avond koopavond. Geen wonder dus dat Formido door de inwoners van Geldermalsen eerder is uitgeroepen tot de 'Leukste, beste en klantvriendelijkste winkel van Geldermalsen'.