• Zomerfotosessie koninklijke familie

    ANP Foto
  • Zomerfotosessie koninklijke familie

    ANP Foto
  • De ring in de winkel uitgelicht.

    Marjo Kooltjes

Maxima draagt Betuws cadeau

CULEMBORG Een aantal weken geleden was het koninklijk paar in Culemborg tijdens een bezoek aan de Betuwe. Dit sloten zij af met een openbaar moment op het bordes van het stadhuis. De uitgelezen kans om de koning en koningin een cadeau te overhandigen. En wat is er nu specialer dan dat je er een paar weken later achterkomt dat jouw cadeau wordt gedragen door koningin Maxima tijdens de zomerfotosessie? Het overkwam Marjo Kooltjes.

Marjo Kooltjes van cadeauwinkel Kado Tante heeft echt bewezen dat ze een specialist is in cadeaus geven. Toen het bezoek werd aangekondigd, bedacht ze om iets bijzonders te geven: ,,Ik dacht gelijk aan een ring van IXXXI, want deze kun je zelf samenstellen. Zo ben ik gaan puzzelen voor de goede stralende kleuren van zirkonia rood, ceramic in wit, en zirkonia in blauw." 

,,Ik gunde dit bijzondere moment aan Tessa & Sanne, zij liepen stage bij mij. Ze leerden hier wat werken in een winkel inhoudt. En daarbij wilde ik ze hun angst en verlegenheid laten overwinnen, door 'het Cadeau' te overhandigen. Dat was erg moeilijk, daarom is het gegeven aan de persoon die ervoor zorgt dat de cadeautjes van iedereen echt bij de koninklijke familie terechtkomen."

ENORM TROTS Marjo was volkomen verbaasd toen ze de foto's zag van het koninklijke gezin tijdens de zomerfotosessie: ,,Ik kon mijn ogen niet geloven! Ik heb nog steeds dat ik denk 'hoe kan dit'? Wij zijn enorm trots met een warm, dankbaar hart."

De afgelopen week heeft de ring het landelijke nieuws gehaald. De Libelle weidde er een stuk aan en zelfs bij RTL Boulevard werd deze ring specifiek benoemd. ,,De ring is nog niet uitverkocht", zegt Marjo. ,,Wel komen er mensen van ver om deze ring (die 59,95 kost) te kopen. Er was vandaag zelfs een mevrouw die samen met haar man speciaal uit Rotterdam was gekomen voor de Maxima-ring."