• McDonald's
  • McDonald's
  • McDonald's

McDonald’s Waardenburg start met bediening aan tafel

WAARDENBURG McDonald's restaurant Waardenburg bedient vanaf vrijdag 1 februari haar gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil meteen een plekje kiezen om te zitten. Een servicemedewerker van McDonald's serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel.

,,We kijken er ontzettend naar uit om vanaf vandaag Table Service aan onze gasten te introduceren. Door hen de mogelijkheid te bieden het eten aan tafel te brengen, kunnen ze na het plaatsen van hun bestelling lekker ontspannen en meteen bij hun gezelschap aan tafel aansluiten. Ook voor gezinnen is het erg handig, doordat ouders hierdoor minder om handen hebben en de volle aandacht aan hun kinderen kunnen geven. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om de voordelen van Table Service zelf te komen ervaren in ons restaurant!", aldus Sjef van Ham, Franchisenemer van McDonald's restaurant Waardenburg.

,,Ik ben blij dat we nu ook gasten persoonlijk aan tafel gaan bedienen", voegt een enthousiaste medewerker bij McDonald's restaurant Waardenburg toe. "Het is een stukje extra service die we aanbieden en je merkt dat gasten dat fijn vinden en waarderen."

 

Wanneer gasten bij de bestelzuil in het restaurant een bestelling plaatsen, kunnen zij kiezen voor Table Service. Als de gast hiervoor kiest, dan kan hij/zij een tafelkaart uit de houder pakken en het nummer van de tafelkaart op de kiosk invoeren. Vervolgens kan men na het afrekenen meteen plaatsnemen in de lobby van het restaurant of op het terras. De gast neemt de tafelkaart mee naar zijn/haar zitplaats terwijl het eten ondertussen vers bereid wordt. De servicemedewerker van McDonald's kan aan de hand van een ingebouwde bluetoothzender in de tafelkaart de gast meteen vinden en serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel.