• SONY DSC

Met Windows 10 back 2 school

WAARDENBURG Deze bouwvakvakantie is het alles behalve rustig op de vestiging van Digitotaal VelzArt uit Waardenburg. De lancering van Windows 10 en alle kinderen die weer naar school toe gaan en uitgerust willen worden met de nieuwste apparatuur zorgen ervoor buitengewone drukte tijdens de vakantieperiode. ,,Vanuit Microsoft is er veel aandacht besteed aan Windows 10 en dat merken we goed. Daarnaast wordt er vanuit scholen steeds vaker geëist dat kinderen een laptop of tablet tot hun beschikking hebben", aldus winkelmanager Jacob Lunenburg. Mobiele abonnementen en telefoons zijn sinds een half jaar ook verkrijgbaar bij Digitotaal VelzArt en dus kunnen veel ouders bij hen terecht op één plek voor alle mobiele en ICT technische vraagstukken.

 

Met Windows 10 is ook de oude startbalk weer terug wat zeker voor veel mensen een reden is om zo snel mogelijk te upgraden vanaf de laatste versie Windows 8.1 om zo het vertrouwde werken met de computer weer terug te krijgen. ,,De upgrade naar Windows 10 is gratis maar het upgraden is zeker geen ABC-tje", aldus Danny Sonnema, de buitendienst medewerker die ook hulp bij de mensen thuis biedt. 'De opties die Windows 10 biedt zijn prachtig maar overleg voor het upgraden altijd even om te zorgen dat u zeker kan doorwerken', zo luidt de boodschap van uit de computer en telefoon winkel uit Waardenburg.

 

Om na de toch altijd prijzige vakantietijd toch nog enigszins mee te denken heeft Digitotaal VelzArt wederom een pakket aan aantrekkelijke acties lopen. De folder is reeds overal weer in de bus gevallen, maar ook zeker online in te zien via www.digitotaalvelzart.nl.