Negende editie Fenexpo Businessdagen

GORINCHEM De voorbereidingen voor de 9e editie van de Fenexpo in de Evenementenhal in Gorinchem zijn weer van start gegaan. ,,We zijn weer vol goede moed begonnen en de teller staat inmiddels al op 90 deelnemers'', vertelt organisator Henk Fennema. ,,'We hebben het tijdens de crisisjaren ook best lastig gehad maar het evenement bestaat nog steeds. De geluiden over de economie zijn positief en ik kan mij voorstellen dat bedrijven weer budget vrij maken voor marketing. Er is, lijkt mij, genoeg te vertellen over ontwikkelingen in de afgelopen jaren en vervanging en vernieuwing zal bij veel bezoekers ongetwijfeld aan de orde zijn."

ONLINE BOUW JE GEEN GUNFACTOR OP Het motto van de beurs is ''Ontmoeten …… omdat er meer is dan online marketing'''. In deze tijd focussen veel bedrijven zich op online activiteiten. De organisatie is ervan overtuigd dat juist dan het persoonlijk contact steeds waardevoller wordt en je sneller een gunfactor opbouw. Ruim 200 exposanten namen vorig jaar deel en bijna 6.500 bezoekers bezochten het evenement. ,,Bezoekers komen om zaken te doen, te netwerken of gewoon om inspiratie op te doen. Er hangt drie dagen lang een fantastische sfeer'', stelt Fennema. Zijn enthousiasme is aanstekelijk want hij denkt in marketing en gelooft in de kansen van netwerken. ,,Ik geloof dat je met slimme marketing echt het verschil maakt en ook moeilijke tijden kunt overleven. Als je om je heen kijkt, zie je dat bedrijven die hier actief mee omgaan succesvol zijn. Eigenlijk hoor je hier als ondernemer gewoon te staan. Wees trots op je bedrijf, vertel waar je goed in bent, presenteer jezelf en leg nieuwe contacten. Je bereikt hier in een paar dagen toch echt een hele mooie doelgroep en dat gaat je online echt niet lukken."

Fennema hoopt hetzelfde aantal deelnemers te kunnen vastleggen maar de doelstelling blijft groei. De gunstige voorwaarden maken de drempel om deel te nemen laag. Het is al mogelijk om voor f € 870,-- drie dagen deel te nemen. De stand wordt dan gebouwd en men maakt gebruikt van het volledige full-service concept. Daarbij geldt: gratis catering voor de standhouder en bezoekers, deelname aan een beurstraining, gratis toegang en gratis parkeren. Meer informatie staat op www.fenexpo.nl.