• Kerstmarkt

Nieuw: horecaplein kerstmarkt Geldermalsen

GELDERMALSEN Dit jaar is er een horecaplein tijdens de jaarlijkse kerstmarkt in Geldermalsen, die plaatsvindt op vrijdag 15 december. Naast de kraampjes is er ook muziek van 17.00 tot 22.00 uur. Er zullen verschillende foodkraampjes zijn van waaruit lekkere gerechten van ondernemers rondom het horecaplein worden verkocht. Daarnaast is er ook een foodtruck van waaruit bier en fris voor €1,- wordt verkocht.

Het horecaplein, dat in de Geldersestraat ligt ter hoogte van bloemenkiosk Esther, wordt gezellig aangekleed met een tent, statafels, bloemen en vuurkorven. Ieder uur zullen er gratis hapjes van PrinsHeerlijk, Octopus, De Plaza, Keurslager Hans v.d. Burg en Vis&Zoer worden uitgedeeld.

Daarnaast is er om 19.15 uur een loterij waarbij heel veel prijzen te winnen zijn, zoals: diner voor twee, één maand lang gratis bloemen, travelcheques van €50,-, een nieuwe bakplaat, Woodwick kaars, gourmet pakket voor vier personen en superveel cadeaubonnen van ondernemers om het horecaplein heen

De lootjes voor de loterij krijgt men gratis bij aankopen bij een van de deelnemende ondernemers vanaf 7 december 2017. Let op: op=op.