Nieuw kinderdagverblijf Ophemert

OPHEMERT Aan de onduidelijkheid over de toekomst van de kinderopvang in Ophemert is sinds deze week een einde gekomen. Op maandag 2 mei werd namelijk aan de Blankenburgsestraat 3 Top4Kids geopend, een nieuw kinderdagverblijf.

Initiatiefnemers Christel van Soelen en Anne Jansie zijn er na maanden voorbereiding helemaal klaar voor. Na jarenlang zelf in de kinderopvang en peuterspeelzaal te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe stap. ,,Met Top4Kids onderscheiden we ons door kleinschalige, persoonlijke opvang waarbij we ons richten op kinderen tussen de 0-4 jaar. Het is niet alleen Top4Kids maar ook Top voor Ouders, want we zijn elke werkdag van 07.00 tot 18.00 geopend, bieden opvang op maat, maar bijvoorbeeld ook de keuze tussen 40- en 51-wekencontract", aldus de twee enthousiaste ondernemers.

,,Tenslotte weten we uit eigen ervaring dat het "gevoel" goed moet zijn, dus voor een rondleiding en en kennismaking kan er contact opgenomen worden op telefoonnummer 06-25178198 of kijk op onze website www.kdv-top4kids.nl."