• Yogadocent Laura van der Pol biedt met By van Nature een divers cursusaanbod.

    n.v.t.

Nieuw: YogaFlow op muziek

HELLOUW Het nieuwe jaar ontspannen beginnen, meer balans creëren en minder stress ervaren. Dat kan met het cursusaanbod van By van Nature in Hellouw. Maak kennis met YogaFlow of de reguliere lessen Milde Yoga en YogaVita. Zin om mee te doen? Meld je dan aan voor een gratis proefles in de week van 7 januari. De cursussen starten vanaf 14 januari.

Met enthousiasme vertelt yogadocent Laura van der Pol over de nieuwe cursus YogaFlow, ofwel 'feel the flow' van vloeiend bewegen op muziek. Deze yogavorm is op basis van de Dru Yoga. In tegenstelling tot de andere yogavormen verzorgt Laura deze lessen met rustige muziek of een leuke verrassing. De lessen beginnen met een activatie, ofwel oefeningen om je los te maken. De ene les ligt het accent op Energy Block Release (EBR), dus energiegevende series, en de andere les op sequenties (een rustige yogaserie). De yogahoudingen (asana's), bijvoorbeeld 'de boom', ervaar je in de reguliere yogalessen meer statisch. Met de YogaFlow ervaar je deze oefening in een vloeiende beweging. In de lessen wordt ook aandacht besteed aan een moment van meditatie en liggende ontspanning.

De afgelopen periode heeft Laura de cursisten van milde yoga en YogaVita kennis laten maken met deze nieuwe yogavorm van By van Nature. De cursisten hebben het als het ware omarmd en toegelicht dat ze verschil ervaren. Er worden reactie gegeven als: ,,Wat zijn de oefeningen goed voor mijn rug!", ,,Heb geen boodschappenlijstje gemaakt", ,,Door de muziek kan ik meer bij mezelf blijven" en ,,Meer in een 'flow' bewegen en heerlijk ontspannen". Naast de Milde yoga (yoga op maat) en YogaVita (iets pittiger) start YogaFlow, Stress release - Heartfulness.

MINDER STRESS Tip! Wil je anders leren omgaan met stress en meer balans en energie? Op 17 januari start de achtdelige persoonlijke ontwikkelingscursus Minder Stress. Deze lessen zijn om de twee weken. Je ontvangt een cursusmap met per les de lesstof. In de cursus leer je jezelf bewust(er) waarnemen, wat stress met je doet en hoe je daar anders mee om kunt gaan en zo meer balans en energie kunt ervaren voor jezelf. Een cursus met praktische oefeningen voor het dagelijks leven, werk of privé. Meld je je voor 10 januari aan, dan ontvang je 10% korting op het cursusbedrag. Meer informatie vind je op de website.

Een yogalesblok bestaat uit 8 lessen voor 70 euro. Een gemiste les kun je in overleg bij plaats binnen het lopende lesblok inhalen. Voor aanmeldingen, lestijden en andere cursussen bezoek je www.byvannature.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Laura van der Pol via 06-17755533 of info@byvannature.

By van Nature - Een moment voor jezelf!