• Outdo

Ondernemersdag voor ondernemers met complexe, technische producten

BEESD Donderdag 28 september houdt Outdo een Ondernemersdag speciaal voor ondernemers die complexe technische producten verkopen. Het thema van de Ondernemersdag is: Kom aan tafel bij de best klanten, op het juiste niveau. Net als vorig jaar vindt de dag plaats op het landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd.

,,Aan tafel komen bij de juiste mensen, is de grootste uitdaging waar ondernemers in de techniek mee worstelen", volgens Karen van Riel, één van de twee oprichters van adviesbureau Outdo. ,,Het marketen en verkopen van complexe technische producten is niet eenvoudig. Hoe complexer het product, hoe moeilijker het voor klanten is om de verschillen tussen het ene en het andere merk of type te doorgronden. Daardoor werken de 'normale' marketingtips vaak niet voor ondernemers met een complex technisch product."

Karen van Riel en Martine Teeselink van Outdo helpen ondernemers in de techniek om hun marketing- en verkoopstrategie vorm te geven. Tijdens de Ondernemersdag leren ze ondernemers nieuwe manieren om aan tafel te komen, die passen bij de producten, diensten, en doelgroepen waar ondernemers in de techniek mee te maken hebben.

Ondernemers die interesse hebben, kunnen zich aanmelden voor de ondernemersdag op www.outdo.nl/ondernemersdag

Foto: Karen van Riel (links) en Martine Teeselink (rechts) zijn de oprichters van Outdo.