Only for Men Geldermalsen breidt openingstijden nog verder uit

GELDERMALSEN Only for Men heeft de openingstijden nóg verder uitgebreid. Wegens het enorme succes van de huidige, ruime openingstijden worden de tijden wederom aangepast. Only for Men Geldermalsen gaat nu ook op dinsdagavond open tot 21.00 uur.

Bij Only for Men staan de wensen van de klant centraal. Na eerdere wijzigingen van de openingstijden is duidelijk gebleken dat de behoefte bij de man groot is om in de avonduren te winkelen. Daarom is gekozen om de openingstijden nog verder uit te bereiden.

De gedachte is simpel: de man moet kunnen shoppen wanneer het hem uitkomt. En daar worden de openingstijden omheen gebouwd. Het uitgangspunt voor de nieuwe openingstijden van Only for Men is dan ook dat een winkel open moet zijn als de man vrij is en tijd heeft om te winkelen - dus wanneer het hem het beste uitkomt: overdag, 's avonds of in het weekend.

Only for Men Geldermalsen is nu zes dagen per week open en heeft drie koopavonden. De winkel is iedere dinsdag open tot 21.00 uur. De nieuwe openingstijden bij Only for Men Geldermalsen zijn als volgt ma 13.00 - 18.00 uur; di - vr 11.00 - 21.00 uur en za 10.00 - 17.00 uur.

Zie voor de actuele openingstijden en feestdagen op www.onlyformen.nl.