Only for Men wint voor derde keer Beste Webshop Awards

GELDERMALSEN Only for Men neemt voor de derde keer de award voor Beste Webshop van Nederland in de categorie herenmode in ontvangst. Only for Men laat met deze bijzondere publieksprijs de merken Jac Hensen en Jeans Centre achter zich.

In 2002 is de eerste Only for Men winkel opgericht door mede-eigenaar Piet Feenstra in Reusel. De persoonlijke service en hoge kwaliteit heeft geleid tot een succesformule van 15 fysieke winkels, verspreid door Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht. Sinds vorige week is de grootste Only for Men winkel te vinden in Voorburg, Zuid-Holland.

Online shoppen en inspiratie

Om Only for Men beschikbaar te stellen aan alle mannen van Nederland, is zeven jaar geleden de webshop opgericht. De webshop van Only for Men heeft een enorm aanbod mannenmode van topmerken. Ook kun je in de shop altijd terecht voor de beste deals en wordt er goede en persoonlijke service geboden. Daarnaast kun je je volop laten inspireren in de webshop door diverse stijltips en het lifestyle blog waar iedere dag interessante artikelen online komen.

,,We bestaan in oktober 15 jaar, en dat we nu net in ons jubileumjaar deze mooie prijs voor de derde keer in de wacht mogen slepen, maakt ons extra trots", aldus mede-eigenaar Arthur Feenstra.