Open dag bij ROC Rivor

GELDERMALSEN Donderdag 22 november is de open dag van ROC Rivor. In Tiel en Geldermalsen. Die dag vertellen docenten en studenten alle belangstellenden over meer dan 100 opleidingsmogelijkheden. Ondanks het grote aanbod zijn de lessen persoonlijk en klassen kleinschalig. Geïnteresseerden zijn van harte welkom van 18.00 tot 20.30 uur.

 

De Open Dag is een mooie gelegenheid om sfeer te proeven op de locaties en vragen te stellen aan studenten en docenten. De studenten doen demonstraties en laten hun laatste projecten zien. Docenten geven informatie over de beroepen en opleidingen. Voor de twijfelaars is er een beroepsinteressetest. Alles is aanwezig om een goede studiekeuze te kunnen maken. Tijdens de avond is het ook mogelijk om je meteen aan te melden voor een opleiding.

OPLEIDINGEN Geïnteresseerden kunnen op de open dag terecht voor meer informatie over mbo-opleidingen in de richtingen Bouwen en Wonen, Produceren, Installeren en Energie, Mobiliteit en Transport, Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Horeca, Hospitality en Recreatie en Media, Vormgeving en ICT. Ook kunnen bezoekers zich laten informeren over diverse (educatie-)cursussen, bedrijfsopleidingen, entreeopleidingen en VAVO-opleidingen. Aanwezige leerbedrijven, instellingen en het Servicepunt Werken en Leren Rivierenland vertellen meer over de beroepen van de toekomst, leerwerkplekken en stages.

AANMELDEN Aanmelden voor de open dag kan via rocrivor.nl/opendag. De Open Dag vindt plaats op de Bachstraat en Franklinstraat in Tiel en de Oudenhof en Poppenbouwing in Geldermalsen. Familieleden en vrienden zijn ook van harte welkom, zij kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze.

ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.