Openbaar laden bij Autobedrijf Blom in Enspijk

ENSPIJK De markt voor elektrische en hybride auto's groeit. Hierdoor neemt ook de behoefte aan het opladen van al deze auto's toe. Toch blijft het aantal laadoplossingen in onze regio nog achter. Autobedrijf Blom aan de Klaverweg in Enspijk brengt hier verandering in. Vanaf vrijdag 10 juni kan iedereen hier terecht om zijn of haar auto op te laden. Ecoleon uit Geldermalsen installeerde daar een openbaar oplaadpunt voor auto's.

,,Wij willen graag inspelen op de nieuwste ontwikkelingen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn", aldus Corne Blom. Corne is eigenaar van Autobedrijf Blom, dat al sinds 1985 het goede adres is voor onderhoud, reparatie, APK-keuring en verkoop van gebruikte auto's.

Corne: ,,Ecoleon heeft bij ons een mooi oplaadpunt geïnstalleerd, en op hun advies hebben we besloten hem openbaar te gebruiken. Hierdoor kan iedereen die in de buurt is zijn of haar auto even opladen, en ondertussen krijgen ze hier een kopje koffie. Voor de kosten hoeft men het niet te laten, de laadkosten houden we zo laag mogelijk."

Ecoleon is een onderdeel van de Leeuwenstein Groep uit Geldermalsen en de specialist in de regio op het gebied van oplaadoplossingen voor privé en zakelijk gebruik. Arjan Heikoop van Ecoleon: ,,We zien dat het nu erg hard gaat met het elektrisch rijden. Veel bedrijven kiezen ervoor een mooie laadoplossing te installeren voor hun medewerkers of hun bezoekers. Het is daarbij enorm belangrijk de goede keuzes te maken. Helaas zien we om ons heen veel onveilige en goedkope oplossingen die over 2 jaar alweer verouderd zijn. Ecoleon biedt uitsluitend toekomstbestendige oplossingen. Autobedrijf Blom heeft voor zo'n oplossing gekozen."