• Profile Geldermalsen

Profile Geldermalsen lokaal betrokken

GELDERMALSEN Dit voorjaar is Profile Geldermalsen druk in de weer met volop acties voor lokale ondernemers. Bedrijfsleider Christoph Visscher zegt: ,,We kenden al veel lokale MKB-ers, maar nog niet iedereen. Met een kennismakingsaanbod willen we graag meer ondernemers met een zakelijke auto in de buurt leren kennen."

Vanouds staat Profile bekend als bandenspecialist. Dat specialisme is nog steeds erg belangrijk, maar ondertussen is Profile Geldermalsen uitgegroeid tot een allround onderhoudspartner. Dat betekent dat iedereen er terecht kan met de meest uiteenlopende zaken.

Christoph Visscher vertelt dat lokale ondernemers graag iets voor elkaar doen: ,,Lokale ondernemers besteden graag zaken aan elkaar uit, zeker als het niet je eigen expertise is. Ik probeer zelf ook voor mijn vragen altijd een ondernemer in de buurt te benaderen. Dat is goed voor de lokale economie."

In de afgelopen maanden was de campagne van Profile ook in de buitenruimte te zien door posters en billboards. Bedrijfsleider Christoph Visscher zegt: ,,Profile is meer dan een bandengarage. Met deze campagne focussen we ons daarom op totaalonderhoud. Zo komt iedereen te weten dat we ook graag ander onderhoud uitvoeren. Want voor ondernemers geldt maar één ding: gemak en dus geen gedoe. Zowel onderhoud als bandenservice in één afspraak."

Een onderdeel van de nieuwe acties is een onderhoudsbeurt waarmee zakelijke rijders klaar zijn voor de zomer. Denk dan aan een airco-onderhoudsbeurt, vloeistoffen op peil brengen en controle op cruciale punten. Christoph Visscher: ,,We zorgen dat iedereen veilig op vakantie kan. Bij Profile Geldermalsen kunnen mensen terecht voor een scala aan werkzaamheden. Kleine en grote reparaties, bandenwissels, APK, te veel om op te noemen. Ons enthousiaste, vriendelijke team staat voor u klaar."