• Rabobank West-Betuwe
  • Rabobank West-Betuwe

Rabobank West Betuwe sponsort de Rode Kruis Bloesemrun

GELDERMALSEN Op maandag 30 januari ondertekenden de voorzitter van de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, Kees Roldanus, en de directievoorzitter van Rabobank West Betuwe, Hans van Zuijdam, een sponsorovereenkomst voor de Rode Kruis Bloesemrun.

Het is de tweede keer dat de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht de Bloesemrun organiseert op vrijdagavond 21 april. De Bloesemrun vindt plaats op de avond voorafgaand aan de 25ste editie van de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht, die op zaterdag 22 april plaatsvindt.

De Nationale Rode Kruis Bloesemtocht wordt al ruim 14 jaar gesponsord door Rabobank West Betuwe. En Rabobank is dit jaar voor de tweede keer sponsor van het recreatieve hardloopevenement voor jong en oud.

Vorig jaar werd al een succesvolle try-out georganiseerd voor 250 deelnemers over een parcours van ruim 10 kilometer. Dit jaar wordt het parcours opengesteld voor 500 hardlopers.

Rabobank West Betuwe vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij initiatieven als de Nationale Rode Kruis Bloesemtocht. Een lokaal evenement met een landelijke uitstraling ter ondersteuning van het Rode Kruis. ,,Vanuit onze maatschappelijke rol als coöperatieve bank vinden we het van belang om een bijdrage te kunnen leveren aan de (lokale) gemeenschap op verschillende vlakken, waaronder de vitaliteit van een gemeenschap. Maatschappelijke en sportieve initiatieven als de Rode Kruis Bloesemtocht en de Bloesemrun vinden we belangrijk om te ondersteunen. Net als vorig jaar zullen er zeker meerdere collega's van Rabobank West Betuwe deelnemen aan deze recreatieve loop", aldus Hans van Zuijdam.

Op de foto: voorzitter Kees Roldanus (links) van Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht en directievoorzitter Hans van Zuijdam van Rabobank West Betuwe ondertekenen de sponsorovereenkomst.