• Safira

Safira zoekt hardwerkende vrijwilligers Betuwe om te belonen

GELDERMALSEN Ter ere van het nieuwe jaar, goede voornemens, saamhorigheid en een mooiere Betuwe, geeft Safira een website weg aan een vereniging of stichting met hardwerkende vrijwilligers.

We kennen ze allemaal wel, de vrijwilligers die tijd en moeite in anderen steken, zonder daarvoor iets terug te verwachten. Ze zijn te vinden in de verzorgingstehuizen, de sportverenigingen en bij vele goede doelen in de Betuwe. Deze stille krachten, die vaak als vanzelfsprekend worden gezien, verdienen erkenning en hulp, zodat zij anderen nog beter van dienst kunnen zijn.

Safira heeft een zwak voor goede initiatieven in de Betuwe. In de afgelopen jaren heeft ze de vrijwilligers van Stichting SchuldHulpMaatje West Betuwe en De vrienden van 's Heeren Loo Rivierenland in het zonnetje gezet en ontwikkelden ze samen met hen een nieuwe website. Safira is blij dat ze op deze manier een steentje kan bijdragen aan goede initiatieven in de Betuwe.

,,Het is elk jaar weer een feest om te zien dat er zoveel mensen zijn, die zich inzetten voor een mooiere, socialere, sportievere en duurzamere Betuwe. Ook in 2019 ondersteunen we graag weer een mooi Betuws initiatief met een nieuwe website."

Safira roept alle hardwerkende vrijwilligers uit de Betuwe op om van zich te laten horen. Laat het voor 1 februari weten via iris@safira.nl.