• Safira

SchuldHulpMaatje krijgt website van Safira

GELDERMALSEN Stichting SchuldHulpMaatje Geldermalsen-Neerijnen ontvangt een nieuwe website van webbureau Safira uit Geldermalsen.

Safira kreeg veel aanmeldingen voor zijn nieuwjaarsactie. ,,Fijn om te zien dat er zoveel mensen zijn, die zich inzetten voor een mooiere, socialere, sportievere en duurzamere Betuwe. We hebben uiteindelijk acht prachtige initiatieven mogen ontvangen en het was dan ook lastig om te kiezen", aldus het webbureau.

,,Samen lukt 't, dat is waar Stichting SchuldHulpMaatje in gelooft, en wij van Safira ook! Na lang wikken en wegen met het hele team, is de keuze gevallen op Stichting SchuldHulpMaatje. De op vrijwillige basis werkende maatjes, die praktische hulp en steun geven aan particulieren met financiële problemen of schulden, hebben de doorslag gegeven. De maatjes maken op individueel niveau een groot verschil voor degenen die geholpen worden en daarmee hebben de schulphulpmaatjes een grote maatschappelijke impact."

,,Samen met Stichting SchuldHulpMaatje gaan we aan de slag met een nieuwe, gebruiksvriendelijke website die past bij de hulpvraag én de gewenste interactie met de gebruiker."