Sfeervolle kerstmarkt in teken van Stichting Twan Foundation

GELDERMALSEN De grote kerstmarkt in Geldermalsen vindt dit jaar plaats op vrijdag 15 december van 17.00 - 22.00 uur. De bijzondere markt is tevens gekoppeld aan de St. Twan Foundation. Ter nagedachtenis van Eric Baas, voor vele ondernemers contactpersoon van Nieuwsblad Geldermalsen en tevens mede-oprichter van de St. Twan Foundation, wordt er op diverse manieren geld ingezameld voor deze stichting. Een deel van de huur van de kramen, de opbrengst van de wensflesjes en eigen initiatieven van ondernemers (bijvoorbeeld van den Berg schoenen doneert haar spaarpotje van de toonbank), worden geschonken aan dit goede doel. Meer info over deze stichting: www.twanfoundation.nl.

Op de grote kerstmarkt kunnen de bezoekers zich laten verrassen door de vele kraampjes, muziek op verschillende podia , diverse demonstraties van dansscholen en circus-acts, beelden uit boomstammen zagen, een fantastische levende kerststal, sportverenigingen, dweilorkesten, optredens van koren, grote terrassen met heerlijke hapjes, Glühwein, warme chocomel en oliebollen. Tevens is er weer een sfeervol muzikaal programma in de Centrumkerk. Er is veel te beleven op het Marktplein, de Geldersestraat, de Kerkstraat en de Rijksstraatweg.

Ook een kraampje of grondplaats huren? Aanmelden op de site van Ondernemersvereniging Gastvrij Geldermalsen: www.oggeldermalsen.nl. Klik bij de agenda op "kerstmarkt" en het aanmeldingsformulier met info is te downloaden. Aanmelden kan ook via kerstmarkt@oggeldermalsen.nl

.