Sintfeest op de boerderij

TRICHT Sint en zijn Pieten zijn inmiddels ook in de Betuwe gearriveerd. Ze hebben het ook hier druk met van alles en nog wat en ze slaan daarbij de knuffelboerderij van de familie Wammes aan de Oude Hoevenseweg 2B bij Tricht natuurlijk niet over.

Op 5 december van 10.45 tot 13.00 uur zijn alle kinderen van harte welkom om de komst van de Sint en Pieten te vieren en van 12.00 - 12.30 uur komen er die dag een paar Zwarte Pieten om de koetjes, kalfjes en de kindjes te verwennen.

Aangezien wij dit feest gratis toegankelijk is een vrijwillige bijdrage heel welkom. Men krijgt er bovendien een kopje koffie/thee/limonade bij. Uiteraard worden er pepernoten uitgedeeld en om te snacken zijn er ook heerlijke cupcakes helemaal in thema te verkrijgen.

Om de kinderen nog iets extra's te geven kunnen ouders een cadeautje meebrengen van maximaal 5 euro voor elk meegebracht kind, duidelijk met voor- en achternaam erop, die de pieten dan kunnen uitdelen.

Wie ook naar het sintfeest op de boerdrij wil, kan dat voor 3 december kenbaar maken via https://www.facebook.com/events/431632740369820