• Ondernemers Beesd

Sla je slag tijdens Black Friday in Beesd

BEESD Van Voorden tweewielers, Wakermans Beeld & Geluid, Wakkermans Elektro en EP: Witgoedhuis, houden vrijdag 23 en zaterdag 24 november gezamenlijk een super Black Friday weekend aan de Voorstraat in Beesd.

Black Friday heeft een aantal jaar geleden zijn intrede gemaakt in Nederland. Alhoewel deze feestelijke koopjesdag een Amerikaanse traditie is, zie je het tegenwoordig ook steeds vaker in Nederland.

Daar spelen de winkeliers in de Voorstraat op in en geven tijdens het Black Friday weekend uitzonderlijk hoge kortingen weg. Tijdens de actie kunnen klanten flink scoren op mooie producten.

De datum van het actie weekend 23 en 24 november valt zeer gunstig net voor Sinterklaas en voor de dure decembermaand. Wie nog op zoek is naar bijvoorbeeld een (elektrische) fiets, fiets- of mountainbike accessoires of elektronica in de breedste zin van het woord, uiteenlopend van een mooie koffiezetter, waterkoker, vrijstaande of inbouwapparatuur, een soundsystem of televisie, dan is men aan de Voorstraat in Beesd op het juiste adres.

De winkeliers die ieder voor zich staan voor advies op maat, kwaliteit, service en vertrouwen heten de klanten welkom.