• B. Kolk
  • B. Kolk
  • B. Kolk

Spare Rib Express komt naar Geldermalsen

GELDERMALSEN Wie langs de hoek van de Kerkstraat met de Herman Kuijkstraat in Geldermalsen komt, heeft het al een tijdje kunnen zien: het dorp krijgt een nieuwe foodzaak, namelijk de Spare Rib Express. Het pand wordt op dit moment volop verbouwd en als het klaar is, kunnen de smulpapen uit Geldermalsen en ruime omgeving zich verheugen op heerlijk eten.

Spare Rib Express is een landelijke keten van inmiddels zo'n zestig filialen. Het onderscheidt zich van andere, soortgelijke zaken met name doordat alles dagvers wordt gemaakt. ,,Je krijgt bij ons niet zomaar een burgertje maar een complete dagverse maaltijd met alles erop en eraan", aldus eigenaar Bharat Kolk. Bij Spare Rib Express kun je terecht voor dagverse ribs, burgers, kip- en vismaaltijden.

Het wordt een bezorg- en afhaalrestaurant, dus niet om ter plekke te eten. ,,Ik verwacht een verdeling van zo'n 90% bezorgmaaltijden en 10% afhaal. Als klanten het eten afhalen, zullen we regelmatig met leuke acties komen en datzelfde geldt voor bezorgmaaltijden." Die bezorging gebeurt in Geldermalsen en een flink gebied (ruim dertig postcodegebieden) eromheen. Tot in Culemborg aan toe.

De bouwvakvakantie komt eraan, dus het duurt wat langer voordat de verbouwing rond is. Maar volgens Kolk moet Spare Rib Express Geldermalsen ,,als alles meezit" eind augustus open kunnen.