Start bouw 15 woningen project Het Kanteel in Meteren

METEREN BPD Ontwikkeling BV vierde 24 januari de start van de bouw van 15 woningen in Het Kanteel in De Plantage in Meteren. In aanwezigheid van kopers en projectbetrokkenen startte wethouder Ronald van Meygaarden van de gemeente Geldermalsen symbolisch de bouw door de eerste steen te metselen. Ruim vijftig aanwezigen waren getuige van deze start bouw. Voor de kopers bood deze bijeenkomst tevens de gelegenheid om hun toekomstige buren te ontmoeten.

 

Rob Arends, ontwikkelingsmanager bij BPD: ,,Dit fraaie woonwijkje ligt op een bijzondere plek bij de ingang van De Plantage, dus dicht bij alle voorzieningen. Het is een mooie afronding van deelplan 1."

,,Met de afronding van dit eerste deelplan sluit de Plantage nu ook echt bij Meteren aan. Dat BPD dit op zo'n mooie manier weet te realiseren belooft wat voor de toekomst. Ik kijk uit naar deelplan 2", aldus wethouder Van Meygaarden.

Het Kanteel is onderdeel van De Buitenplaats in De Plantage, Geldermalsen. Het Kanteel bestaat uit 4 hoekwoningen, 9 tussenwoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Info: www.deplantage-geldermalsen.nl