Succesvol openingsfeest kinderdagverblijf Top4Kids!

OPHEMERT Twee maanden geleden openden ondernemers Anne Jansie en Christel van Soelen het kinderdagverblijf Top4Kids in Ophemert. In Huis Op Hemert zijn zij gestart met een kleinschalige dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar.

Wekelijks bezoeken er al 20 kinderen Top4Kids en er zijn al diverse aanmeldingen voor in de nabije toekomst. Na eerst even rustig opgestart te zijn, was het nu tijd voor de officiële opening. Het openingsfeest vond plaats op zaterdag 2 juli, op de Blankenburgsestraat 3 te Ophemert.

Top4Kids werd na een korte speech van de beide ondernemers officieel geopend door wethouder Jaap Andriesse van de gemeente Neerijnen. Hij mocht samen met de kinderen van beide ondernemers het openingslint doorknippen. Dit onder toezicht van vele belangstellenden. Zij waren allemaal naar Top4Kids gekomen om dit feest mee te vieren. Er was van alles te doen, zoals een ballenbak, springkussen en de mobiele kinderboerderij van Wesley's Beestenboel.

Wie geïnteresseerd is in kinderopvang, kan contact opnemen via 06-25178198 of mail naar info@kdv-top4kids.nl Tevens kan men veel informatie vinden op www.kdv-top4kids.nl