• Westrienen
  • Westrienen

't Peerdegedoe

EST Voor de vijfde keer vindt 't Peerdegedoe plaats bij Westrienen aan de Molenstraat 4 in Est. Voor iedereen die meer wil leren over paarden, op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en spannende clinics wil bewonderen. Op 7 oktober van 10.00 tot 16.00 uur staat het terrein in Est in het teken van alles wat de paardensport te bieden heeft.

De Nederlandse Bondscoach Rien van der Schaft en zijn dochter, de succesvolle Grand Prix amazone Romy van der Schaft, zijn aanwezig om een unieke clinic te geven.

De zes winnaars van de 'Win een dressuurles van de Bondscoach Rien van der Schaft' actie krijgen tijdens 't Peerdegedoe 2017 een leerzame dressuurles.

Maar ook Mireille den Hoed van Stal Mireille is aanwezig. Zij geeft een demo rechtrichten aan de enkele lounge. Verder is de finale te zien van de Wixie Cup, hoefbekapper Anton Hooymans, zadel check door de Zadelmaker, bitfitten door Nicole van Dishoeck van Bit op Maat, trailerladen met Florence Faber van Go with Flo.

Er zijn diverse stands, gericht op outdoor, ruitersport en voeding. Ook is er gedacht aan de kleintjes. De hele dag is er vertier voor jong en oud. Toegang is gratis.

Info: www.peerdegedoe.nl