Toys for Boys event bij Only for Men Geldermalsen

GELDERMALSEN Only for Men Geldermalsen organiseert het event Toys for Boys. Dit mannenevent vindt plaats op zaterdag 7 mei in en rond de winkel Achter 't Veer 16 in Geldermalsen. Een dag speciaal voor mannen, met fantastische motoren, gadgets, een whiskeyproeverij en meer.

Bij Only for Men draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast de winkel haar klanten met bijzondere Only for Men-evenementen, die het winkelen een nieuwe dimensie geven. Daarbij wordt er voortdurend de samenwerking opgezocht met de regio. Van games tot sigaren en van fashion tot motoren: heel Geldermalsen wordt erbij betrokken.

Op zaterdag 7 mei kan elke man zijn jongenshart ophalen tijdens Toys for Boys. Tijdens het event is Wednesday Whiskey aanwezig met een whiskeyproeverij en is er ook een sigarenroller aanwezig. Er zijn prachtige motoren te bewonderen waar mannenharten sneller van gaan kloppen. Tevens zijn er games voor jong en oud te spelen en zijn er nog veel meer mannengadgets te bekijken. Ook kleinere boys zijn van harte welkom, voor hen zijn er leuke activiteiten georganiseerd die de jongens van de mannen zullen scheiden.

Only for Men is een one-stop-shop voor de moderne man. Onder één dak vindt men alles op het gebied van mode en meer. Zowel online in de webshop als in de dertien fysieke winkels worden er topmerken aangeboden op het gebied van business en casual mannenmode. Naast de omvangrijke kledingcollectie vindt men bij Only for Men ook een ruim aanbod aan schoenen, accessoires, huidverzorging en lifestyle artikelen. Kijk voor meer informatie op www.onlyformen.nl

Only for Men Geldermalsen is zaterdag 7 mei open van 10:00 tot 17:00 uur.